Anlægsgartner​

Fabricius Træpleje udfører også anlægsarbejde. Det er f.eks. træterrasser, belægninger, bede og anlæg af haver, samt gravearbejde, fræsning og plantning af hæk, træer og buske.

Efteråret er sæson for plantning. Når planterne skal flyttes, kommer de bedst i gang ved at stå det meste af tiden i vinterhvile, på deres nye plads.

For at lave anlægsarbejde, skal stedet forberedes. Ofte skal der fjernes gammel beplantning og andet. Uanset om det er træer der skal fældes, hække eller buske der skal fjernes, rødder der skal graves op eller fræses, bygninger der skal rives ned og fjernes, eller arealet der skal rettes af, er det noget jeg tager mig af.

Skånsomme løsninger

Fabricius Træpleje er rigtig dygtige til at finde billige, skånsomme og gode løsninger på disse ting i kundens interesse. F.eks. kan buske, hække og mindre træer fjernes med rod, ved at trække dem op med et stærkt, men manuelt wirespil, der er skånsomt for haven sammenlignet med en stubfræser eller gravemaskine. Nogle gange er stubfræseren eller gravemaskinen den bedste løsning, og så er det den jeg bruger.

Jeg kan hjælpe dig af med det hele, eller du kan beholde det som du ønsker, f.eks. bruge træet til brænde. Nogle vælger selv at køre grene eller andet på genbrugspladsen for at spare penge.​

Du kan overveje at beholde det hele i haven, og har du en stak grene kan der f.eks. bygges et rishegn til glæde for insekter, dyr og det økologiske kredsløb. Rishegnet vil naturligvis langsomt falde sammen, så der er løbende plads til nyt affald fra beskæring og hækklip. Dødt plantemateriale er hjemsted for mangfoldigt og varieret liv.

Til opsummering, udfører vi​

Plantning. (træer, buske, hække m.m.)

Etablering af bede

Fræsning

Gravearbejde

​Belægninger

Træterrasser

Plankeværk

Pergolaer

Rishegn

​Fræsning

Gravearbejde

Træfældning. (se mere under menuen ’træfældning’.)

Beskæring

Optrækning af buske træer og rødder

Rodfræsning/stubfræsning

Nedrivning

Afretning

Kom med dine ønsker. Jeg har flere gode råd og jeg glæder os til at vejlede og arbejde for dig.

Ring eller skriv i kontaktformularen, også hvis din opgave ikke er nævnt, så vil jeg hjælpe dig.

​Om fabricius træpleje

Fabricius Træpleje er en enkeltmandsvirksomhed drevet af Martin Fabricius Mortensen og stiftet i 2016.


​Jeg har dygtige samarbejdspartnere, og det betyder at jeg altid kan levere gode og holdbare resultater indenfor bygge- og anlægsbranchen - uanset hvilket område, der er tale om.

Min vision er altid at give dig det bedst mulige resultat, uanset om opgaven byder på træfældning træ, hækklipning,
​anlægning af have eller noget helt fjerde.

Kontakt​

Du er altid velkommen til at kontakte mig, enten via nedenstående eller formularen.

Fabricius Træpleje

Bymarken 19
4174 Jystrup Midtsj

CVR: 30680383

​Telefon: ​27 57 60 73

E-mail: fabricius.traepleje@gmail.com

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK​