​Plantning af træer og hække

Jeg planter hække, buske og træer. Jeg kan stå for både rådgivning og indkøb af planter/træer. Jeg kan også stå for etablering af plantestedet og herunder evt. fjernelse af gamle planter/træer. Generelt er det anbefalelsesværdigt at plante nyt om efteråret og vinteren, når der ikke er frost i jorden.

Buske og træer har godt af at have rødderne i den våde jord, på deres nye voksested, så længe som muligt, før de skal til at springe ud og vokse. Hvis man planter om foråret, er planterne langt mere følsomme overfor evt. rødder der ikke kommer med ned i jorden, som så vil tappe planten for væske. Selvom planterne bliver plantet korrekt, vil de forårsplantede være langt mere vandingskrævende end de efterårsplantede.​

Optrækning

Jeg kan rodfræse eller komme med en gravemaskine/minigraver, for at fjerne stubbe og rødder eller etablere et plantebed, efter hvad der er bedst for din sag.

Min erfaring er, at det ofte er mit hånddrevne wirespil der er bedst til at trække buske, hække og rødder fra mindre træer op med.

Fordelen er at wirespillet ikke skal kører i haven som gravemaskinen og rodfræseren skal – og dermed er det en løsning der er meget skånsom for haven. Jeg har tilmed væltet et gammelt maskinhus med spillet, fordi det var for farligt at afmontere taget, uden det kom ned på jorden først.

Det var langt billigere med wirespillet, end at tilkalde en maskine.​

​Om fabricius træpleje

Fabricius Træpleje er en enkeltmandsvirksomhed drevet af Martin Fabricius Mortensen og stiftet i 2016.


​Jeg har dygtige samarbejdspartnere, og det betyder at jeg altid kan levere gode og holdbare resultater indenfor bygge- og anlægsbranchen - uanset hvilket område, der er tale om.

Min vision er altid at give dig det bedst mulige resultat, uanset om opgaven byder på træfældning træ, hækklipning,
​anlægning af have eller noget helt fjerde.

Kontakt​

Du er altid velkommen til at kontakte mig, enten via nedenstående eller formularen.

Fabricius Træpleje

Bymarken 19
4174 Jystrup Midtsj

CVR: 30680383

​Telefon: ​27 57 60 73

E-mail: fabricius.traepleje@gmail.com

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK​